Totties Mat AB

Hej på er igen alla mina underbara och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med catering i Norrtälje med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. Ni är en hel del som har uttryckt er ha problem med att hitta bra företag inom detta, vilket jag verkligen kan förstå. Jag vill såklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, och därför tänkte jag nu tipsa er om ett företag som jag kommit att tycka om otroligt mycket, nämligen Totties Mat AB. Totties Mat AB är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon vänt sig till dem för att få professionell hjälp inom catering. Många av de företag som jag tidigare vänt mig till, har sagts kunna hjälpa mig med matlagning till olika fester, men har sedan tyvärr visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart inte är kul. Jag blev därför väldigt glad när jag hittade just Totties Mat AB, då detta företag kändes väldigt pålitligt och kvalitativt på en gång för mig.

De anställda visade på en gång att de ville skapa en bra relation till mig som kund, för att jag skulle kunna få precis den hjälp som jag behövde och önskade. Detta fick mig att känna mig väldigt trygg. Maten var även den helt fantastisk, och de arbetade verkligen efter mina egna behov, önskemål och förutsättningar för att jag skulle bli 100 procent nöjd. Jag vill tipsa er läsare som befinner er i Norrtälje, Täby, Uppsala eller Väddö med omnejd att vända er till just Totties Mat AB.